Skaug byr på en kveld spekket med både historier, smaker og musikk du helt sikkert husker fra det glade 80-tallet, og det blir selvfølgelig rom for en aldri så liten quiz.

– Detti blir en kvæll du ældri vil glømme, sier Håkon. 

– Mæ mindre du drekk for my Vargtass, da. Det blir æll den gode maten som passer tæl fæst. Rekecoctail, løvbiff og galliano-shot. Og sjølsagt bløtkake. Er det fæst så er det fæst!

Gode, gamle klassikere

Menyen denne kvelden er som følger: 

Aperitiff:
Vargtass

Forrett:
Rekecocktail og Liebfraumilch 

Hovedrett:
Løvbiff med pommes frites, bearnaise og kinakål
Norsk rødvin

Før-dessert:
Bløtkake, kaffe og Galliano-shot

Hoveddessert:
Banansplitt og Tom Collins
 
Alt tilberedt av dyktige kokker, som gjør at smakene trolig blir enda bedre enn de man husker fra 80-tallet.

80-tallsmimring

– Sjøl drekk je æller hælst Solo, men Vargtass er itte så verst dæ hæll. Det var faktisk det fysste je smakte av alkohol. Hadde det som velkomstdrikk i konfirmasjon min. Skar du fysst drekke sprit mæ tyttebærsmak syns je Vargtass er helt i toppklassa.
 
– Også blir det skikkelig god musikk denni kvæll, Vazelina, Return, Monroes, Madonna og ælle dæssa der. Og en kviss der vi skal mimre tælbasjat tæl 80-tallet. Pugg gjenne åffer et årstal Bobbysocks vænt Grand Prix og åkke som lagde designet på Per Spook-genseren, tipser Håkon. 
 
Matlystfestivalen garanterer en kveld hvor både smaksløker og lattermuskler settes på prøve. Velkommen til 4-retters middag!

Kjøp billetter her