Vi mennesker har spist brød i minst 10.000 år! Riktig så lenge har vi ikke holdt på her hos Baker Kristiansen, men i over 100 år har vi faktisk sørget for godt og nybakt kvalitetshåndverk i Ringsaker.

Klokka 12.30 - 13.30: Vi ønsker velkommen til kornprat i kafeen! Vi får besøk av våre to helt lokale leverandører: Heidi Hemstad fra Ousdal Gård på Nes og Arne Bøhmer fra Stor-Gaalaas Gård i Furnesåsen som vil fortelle historien om sin melproduksjon og samarbeidet med oss i Baker Kristiansen. Hemstad leverte det aller første speltmelet til bakeriet vårt i 2006 og siden 2009 har hun vært fast leverandør av økologisk speltmel som brukes i speltbrødet og rugspeltbrødet vårt. Arne Bøhmer er et rykende fersk bekjentskap som produserer norsk hvetemel fra A til Å i Furnesåsen. Sammen har vi laget Ringsakerbrødet, som du også kan lese mer om her: En brødhistorie fra åker til fjøl i Ringsaker 

Fra brødhylla kan vi friste med både grovt og fint brød, du kan få deilig speltbrød bakt på spelt fra Nes, luftige surdeigsbrød, dansk rugbrød eller hva med en fransk baguette?

Velkommen innom!