Halvard Olestad er fastboende i Nybygda fra 1977. Hobbyfilosof og ambulerende predikant. Han er oppvokst i Furnesåsen og ser ofte på verden gjennom brilleglass fra den perioden av livet. Halvard står bak sju bøker og har i tillegg rundt 40 manus til teater og revyscener på samvittigheta.  

Rune Holme er født og oppvokst i Brumunddal, men bor nå på Hamar. Gitarutdannelsen sin har han fra Trondheim. Han var ei tid daglig leder for Trondheim Jazzklubb og Dokkhuset. Rune er i dag rådgiver ved Høyskolen på Hamar og for tida aktiv som gitarist i mange forskjellige sammenhenger. 

Arild Ellefsæter er oppvokst i Nybygda, men bor nå i Brumunddal. Arild er lærer/pensjonist, og trekkspillet har vært hans gode følgesvenn gjennom hele livet. Han er en stødig musiker og en perfeksjonist som har musisert i alt i fra «Den spanske flue» til utallige revy og koroppsetninger.  

Pris

Fri entré

Smittevern

Alle arrangement under Matlystfestivalen avvikles etter gjeldende smittevernsreglement. For å muliggjøre eventuell smittesporing i etterkant vil ditt navn og telefonnummer bli registrert ved ankomst. Dersom du har luftveissymptomer eller er syk kan du ikke delta på arrangementet.