Bobler i glasset 

Gi dere selv en musserende start på dagen med langreiste bobler og kortreiste smaker! Ingvild Haugbråten jobber til daglig i Visit Øst-Norge, men skilter også med å være vinsommelier og globetrotter. Hun vil by på en smakfull, kunnskapsrik og velsmakende formiddagsstund med glimt i blikket. 

 Arrangementet holdes fra kl. 10.30 – 12.00 på Turistkontoret i Brumunddal. Aldersgrense 18 år. 

Kjøp billetter til Bobler i glasset med fingermat fra Mjøsgårdene


Opplev det fantastiske matmarkedet 

En rusletur gjennom byen denne lørdagen vil by på forlokkende dufter og smaker. Handlegatene vil preges av yrende liv og mylder denne lørdagen, når et stort antall produsenter og tilbydere rykker inn på markedet for å by på lokalmat, delikatesser og smaksopplevelser av mange slag. Her kan dere spise og kose dere underveis i markedet, f.eks. et lite måltid av elg som helgrilles på stedet, eller kjøpe med råvarer for å tilberede og nyte hjemme. 

Matmarkedet holder åpent fra kl. 11.00 – 16.00 og er åpent for alle. 

Les mer om matmarkedet


Liv i lavvoen med Eau de Vill 

Det blir garantert både topp stemning og latter når Eau de Vill drar på med låter og skrøner i lavvoen på torget.  

Arrangementet gårfra kl. 13.00 – 13.30 i lavvoen på torget, og er åpent for alle. Det er fri entré, og mulig å kjøpe seg både godt drikke og enkel servering i lavvoen. NB! Dette arrangementet kan man også få meg seg kl. 12.00 og 14.00 

Les mer om Liv i lavvoen med Eau de Vill

 

Smaking av most, juice og sider fra Braastad 

Knut Braastad er 3. generasjon fruktdyrker, og kan skilte med 13 forskjellige sorter epler, samt plommer og bær ved gården Aske Nordre på Nes.  

Godt jordsmonn og sørvendt beliggenhet gir frukten en frisk og god smak. Bli med på en rask smaksrunde, og opplev hvordan de ulike eplesortene gir mange og rike smaksopplevelser. 

Arrangementet holdes fra kl. 13.30 – 14.00 på Turistkontoret i Brumunddal. Ingen aldersgrense. Pris kr. 100 pr person, betales på stedet. 

Les mer om arrangementet Smaking av most, juice og sider fra Braastad

Vinbad med Ingvild Tennfjord 

Ingvild Tennfjord er en inspirator av dimensjoner. Sammen med Ingvild Haugbråten, sommelier som til daglig jobber i Visit Øst-Norge, vil Tennfjord gi dere et kræsjkurs i hvordan dere finner deres personlige smak på bare 25 minutter! Her garanteres vinsnakking i høyt tempo gjennom prøvesmaking av to forskjellige hvitvinsdruer, og Tennfjords nye bok om vinsmaking er selvfølgelig også til salgs. 

Arrangementet varer fra kl. 15.30 – 16.30 på biblioteket. Prisen inkluderer to glass hvitvin per person. Aldersgrense 18 år. 

Kjøp billetter til Vinbad med Ingvild Tennfjord og Ingvild Haugbråten

 

Mor dere gjennom elleville avisklipp med BAdesKen 

Når Ken André Ottesen tar med seg avisutklippene sine til Matlystfestivalen vil dere høre om hvordan folk og hjemstedet deres egentlig er. Vil nordlendingene noensinne lykkes med å banne vekk snøen? Er sørlendinger mer religiøse enn Jesus? Og er det egentlig noen andre enn østlendinger som bryr seg om østlendinger? En bedre start på kvelden får dere ikke. 

 Arrangementet går fra kl. 17.00 – 18.00 i lavvoen på torget. 

Kjøp billetter til BAdesKen: Ja, vi elsker dette landet!

 

 Viva Tapas – lenge leve tapas! 

Kvelden vil by på et møte med spansk tapas og europeiske, fargerike retter. Du trodde kanskje tapas bare var spansk? Denne kvelden har dere muligheten til å utvide horisonten, og få en miks av både eksotiske smaker, rytmer og kulturer. Her kan du sette et skikkelig kulinarisk og opplevelsesrikt punktum for en dag på Matlystfestivalen sammen med den du er glad i. 

Arrangementet går fra kl. 19.00-23.00 på City Meet & Eat. Mat er inkludert i prisen, drikke kjøpes på stedet. Aldersgrense 18 år. 

Kjøp billetter til Viva Tapas – lenge leve tapas!