– Lavvoen er en nyvinning av året. Vi ser at flere festivaldeltakere lager seg løyper og ønsker å delta på flere arrangement. Da er det fint å ha en «varmestue» i sentrum – et koselig sted å møte venner og ta et glass, legger festivalsjefen til. 

Torsdag 7. november blir det to minikonserter med Maren Aarskog i lavvoen kl. 17.45 og kl. 19.15. Fredag 8. november blir det irsk folkemusikk med Anders Lillebo kl. 18.30 og kl. 19.30. I tillegg spiller Anders Lillebo med venner kl. 21.00 i lavvoen. Lørdag 9. november blir det minikonsert med «The Sixpence Brothers» kl. 18.30, 19.30 og 20.30. 

Kan bestille mat via app

Det er Emil Haugli fra Hjørnet Gastrobar som drifter lavvoen under Matlystfestivalen. Han er glad for å kunne fortelle at lavvogjestene også kan få seg et måltid servert i lavvoen. 

– Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen til Hjørnet Gastrobar. Her finner du menyen og kan sende inn din bestilling direkte til kjøkkenet på Hjørnet Gastrobar. Kort tid etterpå kommer våre servitører ut til deg med maten du har bestilt, forklarer han, og legger til at appen er tilgjengelig i Google Play og App Store. 

– Ellers er gastrobaren åpen for publikum som vil komme inn og spise under festivalen. Man trenger ikke å ha booket eller kjøpt billett i forkant, understreker han. 

Alkoholfritt, øl og vin – noe for enhver smak

– I tillegg til matservering i lavvoen, blir det naturligvis servering av alkoholfritt drikke, to ulike ølsorter, et utvalg hvitvin, rødvin og musserende, sier Haugli.

– Vi har god kapasitet i lavvoen, og håper godt besøk, sier festivalsjefen. 

Lavvoen er åpen for publikum torsdag 7. november fra kl. 17:00-20:00, fredag 8. november fra kl. 17:00-23:00 og lørdag 9. november fra kl. 17:00-22:00.