«Tidlig avspark med Holmlund – elleville fotballhistorier fra Hedmarken»

 

Start dagen på Bakeriet i Brumunddal kl. 09.00 med «Tidlig avspark med Holmlund – elleville fotballhistorier fra Hedmarken». Holmlund er journalist, tidligere redaktør, musiker og har en tung og medfødt lidenskap for fotballen. I 2019 ga han ut boka «Verbale sleivspark», som er fylt til randen av artige historier fra lokalfotballen. Kartoteket er fylt med stadig nye historier siden den gang, og det er duket for en livat og frisk start på dagen med stor fare for kraftige latterkuler. Bakeriet serverer en smakfull frokosttallerken med kaffe til.

Kjøp billett til «Tidlig avspark med Holmlund – elleville fotballhistorier fra Hedmarken»

 

«Sein duggurd med Gotaas»

Fortsett formiddagen på Matfatet og opplev selveste Thor Gotaas i aksjon fra kl. 10.00, når han prater om Brumunddal fra de eldste tider fram til i dag. Det blir historier om Kvernveita, om Thore Bjerke og andre gründere – og helt vanlige brumunddøler. Her får du et morsomt foredrag i kombinasjon med duggurd på Matfatets vis. 

Kjøp billett til «Sein duggurd med Gotaas»

 

«Indisk festbord»

Fra kl. 15.00 kan du få en spennende indisk smaksopplevelse på Riyasat Indian Restaurant, som byr på et indisk festbord i forbindelse med festivalen.

Kjøp billett til «Indisk festbord»


«Øl og mat» på Bakeriet i Brumunddal

Fortsett kvelden med «Øl og Mat» på Bakeriet i Brumunddal kl. 19.00-22.30. Ole Martin Johannesen har med seks ulike øl som skal prøvesmakes. Bakeriet i Brumunddal serverer spesialkomponerte småretter til smakingen. Lena Teigen og Terje Hong sørger for både musikk og gode historier.   
 

Kjøp billett til «Øl og mat» på Bakeriet i Brumunddal


«Liv i lavvoen med Harry Hoovers – i hjulspora tel Vazelina»

Etter ølsmakingen anbefaler vi «Liv i lavvoen med Harry Hoovers – i hjulspora tel Vazelina». Med musikken, tekstene og humoren ønsker Harry Hoovers å føre Vazelina-arven videre og glede små og store med «høggerli» musikk i fra Vestoppland. 

Kjøp billett til «Liv i lavvoen med Harry Hoovers – i hjulspora tel Vazelina» 

 

Velkommen til festivalen som garantert gir deg Matlyst!