Vin og bobler

Ole Martin Alfsen kommer for å lære oss mer om både vin og champagne. Fredag kan du bli med ham på en vinøs rundreise i Italia under «Vinsmaking med Ole Martin Alfsen». Lørdag morgen sørger han og vår egen Rune Veslum for den best mulige starten på dagen når de varter opp med Champagnefrokost. Og til slutt runder han av besøket med et lite vinkurs som passer godt for den som ønsker å lære mer om vin. Gjennom en smaking av fire ulike viner vil Ole Martin forsøke å gi en innføring til grunnleggende vinsmaking, løfte litt på sløret av hvordan vinene lages og hvordan de best kan kombineres med mat. Høres dette fristende ut? Det er fortsatt noen billetter igjen!

Vinsmaking fredag
Champagnefrokost lørdag
Vinkurs lørdag

Det store cognac-eventyret

Kan Braastad-cognac egentlig smake bedre enn når en ekte Braastad serverer både cognacen og historien bak? Vi tror ikke det og er så stolte av å ha Patrick Braastad på plakaten under årets Matlystfestival. Bli med når han forteller den utrolige historien fra Sverre Braastad reiste fra Gjøvik til Cognac på slutten av 1800-tallet og Braastad-familiens cognac-eventyr.

Billetter finner du her!

Lær ølbrygging av den beste!

Er du av typen som liker å brygge ølet ditt selv og visste du at årets Norgesmester i hjemmebrygging er brumunddøl? Jørgen Olsen deler sine beste tips til hvordan du lykkes som hjemmebrygger og svarer på spørsmål. Det er mye enklere enn du tror, er hans oppmuntrende melding. Foredraget passer både for deg som er godt i gang og for deg som ennå ikke har kommet i gang. Jørgen hører du på Pub’n fredag kveld kl. 18. Og du er mer enn velkommen til bli utover kvelden – her bys det på både god stemning og stand-up med Bernt Torp!

Lær om hjemmebrygging av øl

Stand-up og allsang med Bernt Torp