Håkon Skaug hadde sin storhetstid på 80-tallet, hjemme på  Kraby på Toten, og han elsker trender fra det magiske tiåret. Ikke minst elsker han maten og han gleder seg til å presentere og servere sin egen favorittmeny fra 1980-tallet i samarbeid med God og Mett Gastrobar.

Han byr på en kveld spekket med både historier, smaker og musikk du helt sikkert husker fra det glade 80-tallet, og - som alltid når man leier inn Kraby Konsølting - det blir sjølsagt rom for en aldri så liten quiz.

Matlystfestivalen garanterer en kveld hvor både smaksløker og lattermuskler settes på prøve.

Meny á la Håkon Skaug - med utdypende beskrivelse fra kokken

Aperitiff:
Vargtass
 
Forrett:
Rekecocktail
(Rekecoktail i ny drakt. Håndpillede reker med grillet Hjertesalat med sitronvinagrette)
Liebfraumilch 
 
Hovedrett:
Løvbiff med pommes frites, bernaise og kinakål
(Hjemmelaget løvstek med skikkelig bernaise, lettsaltet kinakål, og bakte potitbåter)
Norsk rødvin
  
Før-dessert:
Bløtkake, kaffe og galliano-shot
(Dekonstruert bløtkake med bringebærfluid-gel, krydret sukkerbrød og romkrem)
  
Hoveddessert:
Banansplitt
(Banansplitt med iskrem fra Bakeriet i Brumunddal, jordbær og sjokoladesaus og en gammel 80-tallskjenning: "Pop Rocks")
Tom Collins

Tid: Torsdag 20. oktober kl. 19:00 – 22:30   

Billetter:

4-retters meny: Utsolgt

Je vil bære glise-pakke:
Show m/Håkon Skaug og hans artige betrakninger, musikk og quiz inspirert av det glade 80-tallet
375,- per person, billetter selges i døra