TORSDAG

Kaffesmaking
14.00 - 15.00/Bakeriet i Brumunddal

Norge har i flere tiår vært blant de mest kaffetørste nasjoner, og kaffe er å regne som norsk nasjonaldrikk. Men hva vet vi egentlig om kaffe? Og hva definerer egentlig god smak? Og hva slags kaffe smaker best? Bli med på kaffesmaking med Pal’s. 

Arrangementet er gratis! 

 

Ølbryggerkurs
20.00 - 22.00/Hjørnet Gastrobar

Bli med på en reise i ølets fascinerende verden. Det fins et utall ulike øl - fra lyst til mørkt, fra friskt og lett til rikt og tungt. Forfatteren av bestselgerne «Ølbrygging fra hånd til munn» og Øl og mat», Thomas Horne, forteller deg hvordan du kan brygge kjempegodt øl med enkelt utstyr hjemme hos deg selv. Sammen med Ole Martin Johannessen, kjøkkensjef på Hjørnet, gjør vi teori til praksis og smaker på elementer fra Hjørnets meny og kombinerer dette med øl som passer til.

Aldersgrense: 18 år

Pris kr. 475.- Billettavgift kommer i tillegg

 

FREDAG

Vin fra Veneto med Ingvild Tennfjord
17.00–19.00/Smak Brumunddal

Den romantiske og naturskjønne regionen Veneto i Nord-Italia er mye mer enn Venezia, Verona og Gardasjøen. I Veneto lages vin i verdensklasse. Hva er hemmeligheten bak suksessen? 

Vinekspert Ingvild Tennfjord komer til Matlyst for å lære deg mer om Venetos beste viner. Vinkurset er perfekt for deg som elsker mat og vin i kombinasjon og som vil lære enda mer. Vi smaker fem viner og serverer småretter, cicchetti, underveis.

Pris: kr. 549,- Billettavgift kommer i tillegg.   Lansering av Strand Brænderis Juleakevitt 2019
20.00-21.00 /Turistkontoret

Strand Brænderis Juleakevitt 2019 lanseres under Matlystfestivalen fredag 8. november kl. 20.00 på turistkontoret i Brumunddal. Vær blant de aller første som får smake Strand Brænderis Juleakevitt 2019! 

Inkludert i billetten er et glass Strand Brænderi dry aquavit, Strand Brænderi smøraquavit og Strand Brænderi Juleaquavit 2019. En liten smak rakfisk blir det også.

Velkommen til en forsmak på jula under Matlystfestivalen!

Visit Innlandet Turistkontor finner du i Brugata 11. Billetten koster 275 NOK, inkludert gebyr fra Ticketmaster.


Shaken & Stirred – cocktails og mat i kombinasjon
20.00–22.00 / Hjørnet Gastrobar

Steinar Jensen AKA Mr. Jensen from Norway har begeistret gjester og service-industrien i over 20 år med sin vanvittige energi og brennende lidenskap for det han kaller det "ekte sosiale kulturliv".

Med tusenvis av timer bak bardisken i alle mulige konsept og land har hans observasjoner ført til et humørfylt og lærerikt show med deilige smaksprøver og en god dose galskap! Bli med på verdens sprøeste cocktailsmaking! Billetten inkluderer cocktails og småretter (ikke middag).

Aldersgrense: 20 år
Pris: Kr. 499,- Billettavgift kommer i tillegg.

 

LØRDAG

Naturlig vin med Andreas Nærlie
17.00 – 19.00 /Smak Brumunddal

Andreas Nærlie driver Naturlig Vin: Falchenberg & Nærlie sammen med Edward Chr. Falchenberg, og høster stadig gode kritikker og lovord i vinpressen over hele landet.

Andreas skal presentere 6 gode viner og foredra om temaet «Naturlig Vin». Er ikke all vin naturlig, sier du? La oss finne det ut sammen! Han lover også noen gode tips til julematen.

Pris: Kr.  549,-. Billettavgift kommer i tillegg.
 


Bobler & vinyl med Ingeborg Heldal
18.00-19.00/ Frøken Pimpernell

Det blir hit-tungt når KK-redaktør Ingeborg Heldal kommet til Frøken Pimpernell under «Bobler og Vinyl» Ingeborg er også brøtning, Eurovision-, glam- og rocke-entusiast – og hun gleder seg stort til å spille låter for oss under Matlystfestivalen!

Pris: kr. 150,- pluss billettavgift.


On the rocks! Whiskeysmaking og blues på Brumunddal Barberstue
20.00-22.00 /Brumunddal Barberstue

Ikke alle byer har sin egen barberstue, men det har Brumunddal. Ikke alle Barberstuer har livemusikk eller whiskeysmaking heller, men på Brumunddal Barberstue får du begge deler.

9. november får du smake deg gjennom tre typer whiskey. Du får også en intimkonsert med en av distriktets desidert heftigste bluesgitarister: Glenn Gran. Welcome on board!

Brumunddal Barberstue holder til i Øvregate 4, 2380 Brumunddal. Velkommen!

Pris: 250,- + inkludert avgift fra Ticketmaster.