– Det betyr at du kan komme i festivalstemning hver ettermiddag under Matlystfestivalen hos Frøken Pimpernell, sier næringssjef Tor Rullestad, som er stolt av å kunne introdusere vår egen «americanakjendis», Trond Svendsen.

Øl og mørke skjebner

–Trond har tatt på seg det ærefulle oppdraget med å introdusere sitt musikkunivers under Matlystfestivalen. Han garanterer at mange av låtene vil handler om triste menn med mørke skjebner under «Øl og vinyl», sier Rullestad. 

– Ja, jeg kommer til å spille låter som «There's A Tear in My Beer» med Hank Williams, «Beer Drinkers & Hell Raisers» med ZZ Top og «En påsa med øl» med Vazelina Bilopphøggers, sier Svendsen, og legger til at det er utrolig hvor mange treff du får på Spotify hvis du søker på låter med «beer» eller «øl» i sangtittelen.  

– De låtene jeg kommer til å spille som ikke har «beer» i tittelen, handler om drekking og deprimerte menn som henger over bardisken, legger Trond til. 

Vin og bobler

Festivalsjef Monica Østenheden er glad for at publikum også kan få vinylkvelder med vinjournalist Ingvild Tennfjord og KK-redaktør Ingeborg Heldal. 

– Ingvild Tennfjord er veldig populær, og i skrivende stund har vi kun seks billetter igjen til «Vin og viny». Du må være rask dersom du vil oppleve en av landets mest profilerte vinjournalister kombinere vin og musikk, sier hun.  

–  På lørdagskvelden blir det hit-tungt når Ingeborg Heldal snurrer i gang platespilleren. Det er bare å ta på seg stiletthælene, la paljettene skinne og boaen flagre, sier festivalsjefen.

Mål om 5000 besøkende

I fjor besøkte 3000 mennesker Matlystfestivalen i løpet av festivalens tre dager i november. Nå har næringssjefen et mål om å trekke 5000 til Brumunddal i løpet av festivalen. 

– I fjor hadde vi 40 arrangement og 3000 besøkende. I år har vi over 80 arrangement og håper på 5000 besøkende. Matlyst er i stor grad en restaurantbasert festival, og vi håper publikum gjennom Matlyst vil få øynene opp for alle de fine spisestedene vi har i Brumunddal, sier næringssjef Tor Rullestad. 


Kjøp billett til «Øl og vinyl» med Trond Svendsen torsdag 7. november

Kjøp billett til  «Vin og vinyl» med Ingvild Tennfjord fredag 8. november 

Kjøp billett til «Bobler og vinyl» med Ingeborg Heldal lørdag 9. november