Lær om vin av Sara Døscher 

Start kvelden med å øke kunnskapene om vin. Sara Døscher er en av Norges mest etablerte vinskribenter, og denne fredagskvelden tar hun dere med på en vinreise til fem av verdens beste vinområder. Med Sara som guide får dere lære om fem ulike vindruer, fra fem ulike kontinenter. Vinen serveres i følge med deilige småretter. 

Arrangementet holdes fra kl. 17.00 – 19.00 ved God & Mett Gastrobar 

Kjøp billetter til Sara Døscher: 5 druer, 5 kontinenter 

Spansk-mexikansk tapas 

Viva tapas! Etter vinkurset går ferden videre til City Meet & Eat for en spansk-mexikansk aften med tapas på menyen. Du trodde kanskje tapas bare var spansk? Denne kvelden har dere muligheten til å utvide horisonten og få en miks av både eksotiske smaker, rytmer og kulturer.  

Middagen serveres fra kl. 19.00 – 23.00.  

Kjøp billetter til spansk-mexikansk aften

Tyroleraften 

Kvelden avsluttes med Tyroleraften på Turids Pub. På scenen står Lars-Fredrik Børresen, som er en meget allsidig og rutinert entertainer med over 20 års fartstid som profesjonell artist i inn- og utland. Lars-Fredrik er sanger, skuespiller, musiker, låtskriver og komiker. Han har vært med i showgruppen Showtime og hatt oppsetning på blant annet Wallmans salonger i Oslo og Golden Hits i Stockholm. Denne kvelden finner dere ham i Brumunddal – og vær trygg på at tyrolerstemningen er i de aller beste hender!  

Dere kan delta på Tyroleraften og få servert bratwürst-tallerken fra kl. 20.00. Man kan også delta på kun konserten som starter kl. 22.00.  

Les om arrangementet her