– Vi er veldig glade for at Caroline Andersen kommer inn, og ser frem til å samarbeide med henne igjen. Med unntak av det planlagte ettårsjubileet til God og Mett Gastrobar, går resten av programmet på Browns Corner Coctail & Gastrobar som planlagt, sier en strålende fornøyd festivalsjef, Monica Østenheden.

Arrangementet «Treretters middag med kongen og Kim Jong-Un» som skulle finne sted i Lavvoen på torsdagskvelden er avlyst.

Flere billetter til populær middag

Festivalsjefen kan opplyse om at det nå slippes ti billetter til på et arrangement som har vært utsolgt i flere måneder. 

– Stuttrest helaften på Matfatet er et av våre mest populære arrangement, og med middagen fra Titanics siste ferd som tema var pågangen på billettene her stor. Nå legger vi ut ti billetter til på Stuttrest helaften, og det er førstemann til mølla for å sikre seg en helt spesiell opplevelse, sier Østenheden.

Kjøp billetter til Stuttrest Helaften: Titanic – sju retter på 1. klasse

Folka er viktigst!

Brumunddøl og gründer Karl Olav Nordengen har også kommet inn som et friskt pust i Matlystprogrammet. Torsdag kveld holder han foredraget «Fra fiskebil og metall til ledelse, folk og teknologi!». Nordengen er ekte Brumunddøl, fiskehandlersønn, grunder, selger og leder. Han har bestandig sagt at folka er viktigst og at det er lov å drømme stort. 

Han vil dele litt av sine opplevelser og erfaringer gjennom jobb, teknologi, skole, musikk, samarbeid, gründerskap og ledelse. For å knytte det hele sammen vil han underveis i foredraget snurre vinyl! 

Gylne muligheter

Mange av de store middagene under festivalen er utsolgt, men det er fortsatt noen ledige billetter på enkelte arrangementer.

– Det nærmer seg utsolgt på både Øl & Mat og på begge middagene på City Meet and Eat, men det er fortsatt muligheter for å kunne nyte høstlige smaker på Browns Corner Coctail & Gastrobar på fredagskvelden, eller øl, blues og grillmat på lørdag. Ta en titt i programmet og se hva som er ledig!, sier Østenheden.