Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Aktuelt

Det er mye som skjer rundt Matlystfestivalen i Ringsaker. Her er et arkiv over alle våre saker.

Gjester som tar selfie foran festivallavvo

Tusen takk for denne gang!

Matlystfestivalen 2019 er historie og vi endte på hele 78 arrangement i løpet av 3 dager. Nærmere 5.000 har spist, drukket, smakt, hørt, lært og blitt inspirert. Vi er overveldet over responsen og over alle gode tilbakemeldinger. 

Fullt av folk på Matlystfestivalen

Full fart videre for Matlyst

Gårsdagen ble en stor suksess med masse fulle hus og høy stemning. I dag ruller Matlyst videre i Brumunddal, og det er fortsatt mulig å få med seg noen godbiter!

Festivallavvoen er på plass!

Festivallavvoen er på plass!

 – Lavvoen blir et uhøytidelig midtpunkt og naturlig samlingssted under Matlystfestivalen. Her kan du komme inn og varme deg, få med deg minikonserter og kjøpe deg noe godt å spise og drikke, sier festivalsjef Monica Østenheden. 

Foto av bord med glass

Mye godt i glasset under Matlyst!

Det er ikke bare på tallerkenen at du får gode smaksopplevelser under Matlystfestivalen! Det er mye godt å få i glasset også! Har du sjekket ut alle våre spennende smakinger og kurs?

Barnas matlystfestival

Barnas Matlystfestival!

Tidlig matglede? Ett tips er å slippe barna løs i matveien – både på kjøkkenet, i grønnsaksdisken og ved planlegging av ukemenyene hjemme. Sett gjerne startstreken ved Matlystfestivalen! Der kan de små få være med å smake, lage og mestre, og mor og far får kunnskaper og innsikt de kan bringe med seg inn i familiens hverdag.

Emil Haugli

Lover gode matopplevelser

Neste helg braker det løs med Matlystfestivalen i Brumunddal by. Det rigges til festival på totalt 17 arenaer i Brumunddal by, med 81 arrangementer gjennom tre dager.

Matlyst tog Ringsaker

Reis kollektivt under Matlyst!

Vi anbefaler å la bilen stå under Matlystfestivalen! Her kan du se rutetider fra Brumunddal under festivalen torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. november. 

626A3711

Plateaktuell Ole Ellefsæter på Matlyst

Det er duket for et sterkt møte på biblioteket under Matlystfestivalen på torsdag, når skihelt Ole Ellefsæter, matjournalist Geir Vestad og forfatter Helge Hagen gir seg i kast med Hedmarkens tre sterke – pultost, rakfisk og akevitt.

venninner

Se våre løyper!

Tenkt deg på Matlyst, men gått deg vill i programmet? Se våre løyper for den matinteresserte, musikkelskeren, den miljøbevisste, den kultur- og reiseglade, kjæresteparet, venninnegjengen, barnefamilien og for deg som er ute etter det lille ekstra. Vi kan til og med skilte med «svart løype»!