Indisk lunsj

Start dagen med Smaken av India på Riyasat Indian Restaurant fra kl. 11.30. Restauranten inviterer til indisk lunsjbuffet og dette er en sikker smaksvinner.  Riyasat Indian Restaurant har åpent for drop-in, eller du kan bestille bord på telefon 615 96 159. 

Smaking av most, juice og sider fra Braastad

Fortsett dagen med smaking av most, juice og sider fra Braastad kl. 13.30 på Turistkontoret. Knut Braastad er tredjegenerasjons fruktdyrker og byr på sine beste produkter. 

Liv i lavvoen med Eau de Vill

Eau de Vill vender tilbake til Matlystfestivalen, og vil sørge for topp stemning med sine morsomme tekster og livate melodier. Det er fri entré i lavvoen – og baren er åpen! 

Matmarked med helgrilling av elg

Under Matlystfestivalens matmarked er gågata er full av gode matleverandører og spennende utstillere. Kokk og eier og driver av Hygga Fjellkro, Johannes Barli, gjentar suksessen fra i fjor og helgriller og serverer smaksprøver av elg. 
 

Vinbad med Ingvild Tennfjord og Ingvild Haugbråten

Kl. 15.30 på biblioteket i Brumunddal får du et kræsjkurs i vin med Ingvild Tennfjord under årets vinbad, som hjelper deg med å finne din favorittvindrue på 25 minutter. Denne dagen har hun teamet seg opp med sommelier og globetrotter Ingvild Haugbråten, som også, som blant mye annet er leder for Smaksfestivalen i Elverum. 

BAdesKen: Ja, vi elsker dette landet!

Rare og morsomme saker fra landets lokalaviser har gjort BAdesKen til et fenomen på sosiale medier. Nå tar Ken André Ottesen med seg avisutklippene sine til Matlystfestivalen, og arrangementet starter kl. 17.00 i lavvoen. 

Beer, blues & barbeque 

Kl. 19.00 er det duket for Beer, blues & barbeque på Browns Corner Cocktail & Gastrobar. Dette blir en fantastisk helaften med livemusikk fra Jørn Kjonerud og Vibro Kings, deilig mat fra grillen og masse godt i glasset fra Lervig Bryggeri.