Ingvild Tennfjord og Sara Døscher om vin 

De fleste som har fulgt Matlystfestivalen over noen år, vil ha fått med seg at vinkjenner og forfatter Ingvild Tennfjord har vært en gjenganger på festivalen. Med sitt vinnende smil og engasjerte vesen har hun blitt svært populær for Matlyst-publikummet, og vi er glade for å ha henne med oss i år også. Tennfjord har også forfattet ni vinbøker, som alle har havnet på bestselgerlisten.  På vinfronten har hun under festivalen fått selskap av Sara Døscher, som er en av Norges mest etablerte vinskribenter. Med fem bøker om mat og vin på samvittigheten, og som vinspaltist i VG og mye mer, har hun virkelig gjort seg bemerket som en av våre fremste på vin. Vi gleder oss til å treffe henne på årets Matlystfestival.  

Humor på menyen 

Jonas Rønning er en av Norges største stand-up komikere, og vi er stolte over at han kommer til Matlystfestivalen. Rønningen er blant annet kjent for sine fantastiske parodier på andre kjendiser, som kong Harald og Kim Jon Un. I år er det han som skal få latteren til å runge i lavvoen på torget!  
 
Ken André Ottesen tar turen over Mjøsa med sitt skråblikk på lokale nyheter fra hele landet. Med opp mot 400.000 følgere på Instagram og nå også aktuell med eget Web-TV show, er BAdesKen et kjent navn for stadig flere. Vi lover at lattermusklene får kjørt seg når han presenterer rare og morsomme saker fra lokalavisene rundt om i landet.  

Lokalhistorie med Thor Gotaas 

En annen som har snakketøyet i orden er vår egen Thor Gotaas. Med sin evne til å presse inn ekstremt mange ord på innmari kort tid er vi ikke i tvil om at han vil klare å dekke det meste av Brumunddals historie når han kommer til sein duggurd på Matfatet.   

Vinyl og fotballhistorier 

Trond Svendsen er tilbake med konseptet «Vin og vinyl», i år på Baker Kristiansen. På spillelista står utvalgte låter fra ulike epoker som har en ting til felles med god vin; de tåler og lagres. John Arne Holmlund starter fredagen med freske fraspark på Bakeriet i Brumunddal, hvor han vil dele sine fotballhistorier.  

Blues og Prøysen 

Årets Prøysenkaffe på biblioteket skal holdes til toner fra Karoline Amb, som i en årrekke har gjort seg bemerket som en allsidig formidler med et bredt spekter. Forfatter, showartist, foredragsholder og mentor er noe av det hun kan titulere seg som. Vi gleder oss til å høre Prøysen i hennes drakt på biblioteket!  

Erik Harstad er en legendarisk bluesgitarist fra Brumunddal som i år skal bidra med Chicago-blues på toppen av Mjøstårnet sammen med lokalpolitiker og allsangkjendis Bernt Torp. Mjøstårnet kommer til å swinge denne kvelden!  

Sjekk ut programmet og sikre deg billetter nå!