Torsdag


Torsdag kan du åpne dagen med freske viser med Benjamin Kippersund på Bakeriet i Brumunddal og følge opp med selveste Louis Jakoby hos Baker Kristiansen. På kvelden kan du oppleve Myrhauks første konsert på Bakeriet. Om konserten er den første for bandet, så er den på ingen måte det blant medlemmene, for her finner du noen av regionens aller mest rutinerte musikere – deriblant Returns Magnus Østvang, som i denne settingen er både låtskriver, komponist og musiker. Det ryktes at publikum har en svært stemningsfull aften i vente – på norsk! 

Vi er også utrolig glade for at Trond Svendsen kommer og snurrer plater igjen. Med sin lune snert og store musikkkunnskap er det duket for en ny runde Vin & Vinyl hos Baker Kristiansen torsdag kveld.

 

Fredag

Fredag skal Ringsakers kanskje aller fremste Prøysen-tolker, Karoline Amb, sørge for en god start på dagen med Prøysenkaffe på biblioteket. På kvelden blir det hæla i taket og Tyroleraften med Lars-Fredrik Børresen hos Turid’s Pub, og i lavvoen får vi besøk av Harry Hoovers. Her er det duket for høy allsangfaktor med Vazelina-låter og brei dialekt. På Wood Hotel skriver de historie fredag kveld med Chicago-blues med Erik Harstad og Bernt Torp på taket av verdens høyeste trehus!
 

Lørdag

Lørdag blir det skikkelig festivalstemning! I lavvoen spiller Eau de Vill tre runder på dagtid, og ute i markedsgata og ved bålpanna vil du få oppleve buskspell med Lena Teigen og Terje Hong. På kvelden spiller Vibro Kings med Jørn Kjonerud i spissen under Beer, blues & barbeque på Browns Corner. I lavvoen er det – tradisjonen tro – The Sixpence Brothers som sørger for både allsang og humor, før Darkwood Boys avslutter kvelden og Matlyst 2023 med en heidundrende konsert hos Turid’s Pub.