– Matlystfestivalen arrangeres for syvende gang i 2024, og vi vet at det er mange som venter og gleder seg til de første billettene slippes. Folk elsker å ha noe å se fram til, og det er mange som ønsker å gi bort en middag eller smaking i julegave, sier festivalsjef Monica Østenheden.  

Nå i desember slippes det fire arrangementer, med fokus på god mat, vin og en «dæsj» humor.  

Bobler og vin med Døscher og Tennfjord 

– Vi er utrolig glade for å kunne invitere til boblekurs med Sara Døscher. Hun var på Matlystfestivalen for første gang i fjor og leverte en fantastisk kveld på Browns Corner. Nå må alle venninnegjenger i Ringsaker og omegn kjenne sin besøkelsestid, smiler festivalsjefen.  
Norges ubestridte vindronning og selverklært «Matlystfestivalvenn», Ingvild Tennfjord, kommer også tilbake til festivalen lørdag 19. oktober.

– Tennfjord skal først besøke City Meet & Eat og dra spansk vin ut av skyggen til vingigantene Italia og Frankrike. Her vil hun presentere spennende, spanske, moderne viner akkompagnert av City Meet & Eats nydelige tapasretter, sier Østenheden.  

– På kvelden flytter hun seg videre til Matfatet, hvor hun skal presentere franske vinklassikere. Her kan du lære hvorfor fransk vin har en helt spesiell særstilling i vinverdenen og kanskje finne noen nye personlige vinfavoritter. Matfatet lager en velsmakende middagsmeny med tre småretter og en hovedrett som passer perfekt til Ingvild Tennfjords utvalgte viner, forteller festivalsjefen.  

Fårs i lavvoen med Friserte Fruer 

 Lørdagens ultimate «fårs» skjer i lavvoen, når Friserte Fruer kickstarter kvelden med et heidundrende show som vil gjøre deg lysten på livet, maten og byen.  

Kjøp billetter her: 

Boblekurs med Sara Døscher 

Franske klassikere med Ingvild Tennfjord

Spansk vin og tapas – med Ingvild Tennfjord

Fårs med Friserte Fruer