Terje Melheim 

Vinentusiast! En kompis av meg sier alltid: «Livet er for kort til å spise dårlig mat.» Jeg vil legge til: «… og til å drikke dårlig vin.» Min vininteresse har vokst frem gjennom de siste tiårene, og det store vendepunktet kom i 2013 og 2014 da jeg jobbet i restaurantbransjen. Det var en øyeåpner for hvordan vin og mat i kombinasjon kan skape magiske smaksopplevelser. 

Øystein Williksen 

Williksen har årelang erfaring fra bransjen – med alt fra kjøttskjæring til kjøttdisker, ølekspertise og restaurantkjøkken. Han omtaler seg selv som et selverklært «kjøtthue». 

Kristian Hovde 

Kristian er bonde og råvareprodusent, og svært opptatt av sammenhengen mellom dyrevelferd og godt kjøtt. 

Middagen består av forrett, hovedrett og dessert. Vinpakke á 4 glass er inkludert i prisen. 

Aldersgrense: 18 år