Vi visste at programmet var godt. Serveringsstedene har virkelig utfordret seg sjøl i år med program og menyer spenstigere enn noensinne. Spennvidden har vært enorm – fra sju retter fra Titanic, via amerikansk pannekakefrokost for barn til hundre publikummere på taket av Mjøstårnet for å oppleve Chicagoblues, for å nevne noe.

Tilbakemeldingene på måltidene publikum har spist har vært enestående. Ingvild Tennfjord har guidet oss i Portugals vinskatter og Sara Døsher har tatt oss verden rundt på 5 druer. Vi har hatt fantastiske konserter og vi har tørket tårer i latterkramper. Barna har strømmet til Geitmyra i hopetall, hvor de har smakt, lært og undret. Og de har vært på teater, de har bakt pizza, pyntet kaker og sunget Prøysen. Hele 43 utstillere bidro til å skape tidenes matmarked – med nydelige produkter, høy kvalitet, store smil og varm imøtekommenhet. 

En ekstra takk til Johannes Barli og Hygga som helgrillet elg fra kl. 05.30 lørdag morgen! Brumunddal Sentrum har kastet seg på Matlystbølgen med både egne arrangement, tilbud og engasjement, og tjuvstartet hele ballet med et fantastisk moteshow onsdag kveld.

Vi vet at Matlystfestivalen 2023 etterlater seg om lag fire millioner i økt omsetning i lokalsamfunnet, og det er vi stolte over å ha skapt sammen! Til dere alle – til kokker, servitører, foredragsholdere, vinkelnere, musikere, humorister, drivere og handelsstand: TUSEN TAKK! Tusen takk for alt dere skaper og gir oss! Til vårt fantastiske publikum: TUSEN TAKK! Tusen takk for at dere kommer, smiler, ler og nyter det som bys på!

Vi gleder oss allerede til neste år! Varmt velkommen tilbake til Matlyst 17. - 19. oktober 2024!

                                          – Monica Olsen Østenheden, festivalsjef.