Sprudlende start på dagen  

Start dagen på Turistkontoret med bobler i glasset og fingermat fra Mjøsgårdene. Arrangementet ledes av Ingvild Haugbråten, som blant annet er vinsommelier, globetrotter, festivalsjef og grunnlegger av Smaksfestivalen i Elverum, Sarpsborg og Hønefoss. Vi tør love en smakfull, kunnskapsrik og velsmakende formiddagsstund med glimt i øyet.   

Arrangementet varer fra kl. 10.30 – 12.00.   

Kjøp billetter til «Bobler i glasset med fingermat fra Mjøsgårdene» 

Fra Turistkontoret kan du rusle bort til Matfatet og delta på deres årlige Afternoon Tea, eller «Sprudlende æftas-te», som arrangementet heter i årets program. Matfatet serverer gode smaker i nye, uventede kombinasjoner og inviterer til te, bobler og god stemning.  

«Sprudlende æftas-te» varer fra kl. 12.00 – 14.00. 

Kjøp billetter til «Sprudlende æftas-te» 

Matmarked og liv i lavvoen 

Lavvoen har blitt hjertet av Matlystfestivalen, og et besøk kan anbefales på det sterkeste. Klokken 13.00 går Eau de Ville på scenen med sine morsomme tekster og livate melodier. Det er fri entré, og mulig å kjøpe seg både drikke og noe å spise på.  

I gågata i Brumunddal gjentas fjorårets suksess med storslått matmarked og helgrilling av elg. Markedet fylles med ulike matprodukter, et yrende folkeliv og et vell av smaker og dufter.  

Matmarkedet varer fra kl. 11.00 – 16.00 

Ingvild Tennfjord vender tilbake  

Etter en rusletur på matmarkedet kan det passe å lære enda litt mer om vin. Ingvild Tennfjord vender tilbake til Matlystfestivalen for fjerde gang i år, og på biblioteket kan du delta på «Vinbad med Ingvild Tennfjord og Ingvild Haugbråten» kl. 15.30.  Vi garanterer vinsnakking i høyt tempo med stor intensitet! 

Ingvild Tennfjord gir deg et kræsjkurs i hvordan du finner din personlige smak på 25 minutter, og vi smaker på to forskjellige hvitvinsdruer.  

Kjøp billetter til «Vinbad med Ingvild Tennfjord og Ingvild Haugbråten»  

Humor og blues 

Etter å ha lært masse om vin, går turen videre til lavvoen hvor Ken André Ottesen, kjent for Instagramkontoen BAdesken, presenterer rare og morsomme saker fra landets lokalaviser. Har du ikke hørt om BAdesken tidligere, anbefaler vi en tur innom lavvoen for en god latter. 

Arrangementet varer fra 17. 00 – 18.00. 

Kjøp billetter til BAdeseken: Ja, vi elsker dette landet! 

Avslutt kvelden med deilig mat fra grillen og bluesmusikk på Browns Corner Coctail & Gastrobar. Det blir livemusikk med Jørn Kjonerud og Vibro Kings.  

Kjøp billetter til «Beer, blues & barbeque» 

God fornøyelse!