Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Aktuelt

Det er mye som skjer rundt Matlystfestivalen i Ringsaker. Her er et arkiv over alle våre saker.

Fotocollage

Tre dager med vinyl hos Frøken Pimpernell

Under Matlystfestivalen kan du finne festivalstemningen hos Frøken Pimpernell med arrangementene «Øl og vinyl» med Trond Svendsen torsdag 7. november, «Vin og vinyl» med Ingvild Tennfjord fredag 8. november og «Bobler og vinyl» med Ingeborg Heldal lørdag 9. november. 

Danser på spansk aften

Programmet er komplett og over 40 % solgt!

Billettsalget går unna, og nå er programmet ferdigstilt med et par nyheter på plass. 43 dager før det braker løs for Matlyst 2019, er over 40 % av billettene solgt.

Biblioteksjef Mette Westgaard

Kun 30 dager til Matlyst!

I dag er det kun én måned til festivalstart. Visste du at det skjer masse gøy på Biblioteket i Brumunddal under festivalen? Her blir det blant annet konsert med Frida Ånnevik, frokost med Charlotte Mohn Gaustad og foredrag av Karen Elene Thorsen, alias "Fattig student" - for å nevne noe.

Gaute Ormåsen

Grand finale med Gaute Ormåsen - UTSOLGT!

Hva passer vel bedre enn å runde av årets Matlystfestival med vår egen Gaute? Bli med på fest med Ormåsen & Co! Det blir høy allsangfaktor, dans og godt drikke i et allerede feststemt Brumunddal. NB! Vær rask! Begrenset antall billetter.

people-2596150_1920

«Venninneløype» lørdag 9. november

På tide å samle venninnegjengen? Matlystfestivalen er den perfekte anledning! Her ser du forslag til løyper for jentegjengen lørdag 9. november! NB: Forbehold om at enkeltarrangement kan bli utsolgt!

66879629_749808318767075_9102159796244578304_o

«Venninneløype» fredag 8. november

På tide å samle venninnegjengen? Matlystfestivalen er den perfekte anledning! Her ser du forslag til løype for damene fredag 8. november! NB: Forbehold om at enkeltarrangement kan bli utsolgt!

Collage av foredragsholdere

Stadig mer Matlyst!

Matlystfestivalen har vokst seg ennå større i løpet av sommeren, og når festivalen går av stabelen 7.–9. november er det mer enn 8o arrangement som står på programmet.

Mathilde Nicoline Bergersen

Vin fra Veneto med Ingvild Tennfjord - UTSOLGT

Den romantiske og naturskjønne regionen Veneto i Nord-Italia er mye mer enn Venezia, Verona og Gardasjøen. I Veneto lages vin i verdensklasse. Hva er hemmeligheten bak suksessen?